dijous, 14 de novembre del 2013

Un any... 2014

I resulta que sempre faig cosetes per als altres i per a casa res de res. Aquest any per l'aniversari de Diego em va vindre la idea de regalar-li un àlbum per al proper any que serà molt especial per als dos. Es tracta d'un àlbum sense fotos a emplenar mes a mes. Per tant, ara puge les fotos de l'àlbum buit i dintre d'un poc més d'un any, les pujaré amb l'àlbum complet.

Espere els vostres comentaris i també que vos agrade.

;)


8 comentaris:

  1. moooolt xulo!! Com de costum.. tot i que aquesta vegada s'afegeix el component personalsentimentalemocional jeje.Enhorabona!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies!! A veure com acaba jeje ja tinc ganes de començar a emplenar-lo ;)

    ResponElimina
  3. És genial! Felicitats al Diego, per cert!

    ResponElimina
  4. Molt bonic com tot el que fas, i és que quan les coses es fan amb sentiment i es barreja amb un cap ple d'idees el més probrable és que isquen bé. Segueix així sorprenent-nos

    ResponElimina
  5. WOOW, m'agrada molt molt molt molt. He dit que m'agrada molt, no? Acabe de descobrir que tens un bloc molt aseat! ;) Segueix així, vull aprendre a fer cosetes d'aquestes tan cuques! Baci!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ari! Moltes gràcies! M'alegra que t'agrade, ara porte entre mans les postals de nadal a veure si puge alguna foto esta setmana. Jo encara no en se molt de fer scrap però el poc que se intente aprofitar-ho bé jeje. A València hi ha un parell de tendes i fan cursets. Si et puc ajudar ja saps ;) Muuas!

      Elimina